A legnépszerűbb arany medál típusok összegyűjtve

arany medálok NGold webáruházban

Tippek a tökéletes arany medál kiválasztásához

Amikor alapdarabokról beszélünk ékszerek tekintetében általában egy pár igazgyöngy fülbevaló, gyémántos eljegyzési gyűrű és egy nyaklánc jut eszükbe. Ezek olyan kötelező alapdarabok melyek nagy valószínűséggel fellelhetőek minden nő ékszerdobozában, csakúgy, mint különféle medálok, melyek sokkal inkább egyedibbek, így tükrözve viselőjük személyiségét. 

Az arany medál vásárlása előtt érdemes megbizonyosodni, hogy megbízható webáruházból szándékozunk megrendelni a kiválasztott darabot, erről részletesebben is írtunk egy korábbi cikkünkben, amely itt elérhető: Hogyan vásárolj biztonságosan arany ékszert online?

Röviden ezekre a pontokra érdemes odafigyelni: 

  • Személyes átvételi pont, ahova a vásárló bármikor fordulhat, ha probléma merülne fel
  • Garanciák (cseregarancia, pénz-visszafizetési garancia, kötelező jótállás) 
  • Megbízható szállítási opciók 
  • Engedélyek és fémjelzett termékek a NEHITI által

Az arany medálok esetében ezekre a főbb csoportokra bonthatjuk az ékszereket népszerűség szerint: 

Arany állatos medálok 

Töretlen a népszerűségük a gyerekek és felnőttek között egyaránt. Legyen szó a kiskedvencünkről, horoszkópunkról, esetleg kedvenc mesebeli figuránkról, szívünk felett magunkkal hordhatjuk a hétköznapokban is. 

Tekintse meg termékeinket webáruházunkban: 

ÁLLATOS ARANY MEDÁLOK ÖSSZES ARANY MEDÁL

Arany vallási medálok 

Hitünk megkérdőjelezhetetlen fontossággal bír életünkben. Egy medál, ami képviseli biztonságot, erőt és nyugalmat adhat viselőjének. 

Tekintse meg termékeinket webáruházunkban: 

VALLÁSI ARANY MEDÁLOK ÖSSZES ARANY MEDÁL

Arany szív medálok 

Szeretet, szerelem jelképe, amely kiemeli viselője nőiességét. Gyönyörű ajándék lehet Valentin napra, vagy bármely eseményre, ahol szeretetünket szeretnénk kifejezni az illetőnek. 

Tekintse meg termékeinket webáruházunkban: 

SZÍV ARANY MEDÁLOK ÖSSZES ARANY MEDÁL

Arany tárgy medálok

Az arany tárgy medálok alá kerül az összes többi medál, ami nem kapott helyet a korábbi kategóriákban. Az arany tárgy medálokban megtalálhatóak kedvenc sportjainkat ( hajózás- horgony, foci- focilabda, teniszütő), esetleg szakmánkat jelképező ( fodrász- fésű), növényeket ábrázoló ( virág, fa) medálok. Ebbe a csoportba tartoznak még a különböző formájú medálok, mint a kocka, kör, logós és társaik. 

Tekintse meg termékeinket webáruházunkban: 

TÁRGY ARANY MEDÁLOK ÖSSZES ARANY MEDÁL