Hogyan vásároljunk arany ékszert online?

Régóta keresel egy megbízható arany ékszer webáruházat?

Megtaláltad a helyed! Termékpalettánk arany fülbevalókkal, nyakláncokkal, gyűrűkkel, medálokkal és karkötőkkel várja vásárlóit, hogy megtalálják a számukra megfelelő terméket. Sokan felteszik a kérdést, hogy mennyire biztonságos arany ékszert vásárolni interneten keresztül? A felvetés teljesen helytálló, hiszen a vásárlókat kiszolgáltatottá teszi, hogy nem láthatják és vizsgálhatják meg a megvásárolni kívánt ékszert. Igyekeztünk összeszedni a legfontosabb pontokat amelyeket érdemes mérlegelni, ha online tervezünk nemesfém ékszert vásárolni. Tippek, hogyan vásárolj biztonságban arany ékszert webáruházon keresztül:

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI PONT: Talán a legfontosabb, hogy a webáruház rendelkezzen egy személyes átvételi ponttal, vagy üzlettel ahova befáradhat a vásárló, ha bármilyen probléma merülne fel az ékszer kapcsán. Ebben az esetben bizonyosak lehetünk benne, hogy egy megbízható cégtől tervezünk vásárolni. ( Arany ékszerek esetén fontos kiemelni, hogy az adott üzlethelyiség esetén eleget kell tenni a nemesfémek kereskedelmére vonatkozó törvényeknek). 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: Minden webáruháznak rendelkeznie kell aktív ügyfélszolgálattal, ahol a vásárlók mindig feltehetik a felmerülő kérdéseiket, továbbá jelezhetik ha esetleges problémába ütköznének. Az ügyfélszolgálatnak elérhetőnek kell lennie telefonon és e-mailen egyaránt. 

GARANCIÁK: Mindig alaposan nézz utána a webáruház által felkínált garanciáknak a kötelező 1 év időtartamú jótálláson felül. Az Ngold Ékszer webáruházban az 1 éves jótállás mellé még 30 nap cseregarancia és 20 nap pénz-visszafizetési garanciát is kínálunk minden vásárlóknak. A garanciákról további információkat megtalálsz a Garanciák menüpontban.

SZÁLLÍTÁSI OPCIÓK: Érdemes átnézni a lehetséges szállítási opciókat és futárcéget amellyel az eladó leszerződött. Arany ékszerek online vásárlása esetén ezeket a pontokat érdemes átgondolni és megbizonyosodni a webáruház megbízhatóságáról.

Arany ékszerek online vásárlása esetén ezeket a pontokat érdemes átgondolni és megbizonyosodni a webáruház megbízhatóságáról.