Összesen 4 találat

Akció!
131 000 Ft 122 500 Ft
Akció!
155 100 Ft 136 300 Ft
Akció!
171 600 Ft 150 800 Ft
Akció!
234 300 Ft 205 900 Ft

FÉRFI ARANY GYŰRŰK – NGOLD ÉKSZER TUDNIVALÓK

Férfi arany gyűrűk széles választéka webáruházunkban

Az ngoldekszer.hu kínálatában található termékek a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő hatóság által fémjellel ellátott és hatóságilag igazolt termékek. Az ékszerek többsége 14 karátos aranyból készült, amely a legelterjedtebb karátszám Európában. Az arany gyűrűk kedvelt kiegészítői a karizmatikus férfiaknak, ebből is legkedveltebb változat a pecsétgyűrűk. A pecsétgyűrűk történelme a régi időkre nyúlik vissza amikor ezeket a gyűrűket a családi címerrel díszitették és pecsétként használták, hogy „ aláírjanak” vele egy adott szerződést. Ezeknek az ékszereknek a jelentősége megkérdőjelezhetetlen volt és minden férfi büszkén viselte az arany pecsétgyűrűjét. Az internet és elektronikus világ megjelenése előtt a hétköznapi élethez tartozott, hogy az emberek ezzel igazolják a dokumentumok valódiságát és érvényességét.Minden arany férfi gyűrűegyedi darab volt ami vagy a családi címert, vagy a hordója egyedi lenyomatát ábrázolta. A napjainkig számos cég rendelkezik családi pecsétgyűrűvel, amit jelképként használnak.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy melyik ujjon viselik a férfiak az arany gyűrűt?
Hüvelykujj: Növekvő népszerűségnek örvend ez a gyűrű viselési forma, nagyon jól mutat több darab társaságában.
Mutatóujj: Régi időkben a gazdagság jeleként hordták az emberek a mutatóujjokon a gyűrűt.
Középsőujj: Divatos és népszerű módja a gyűrű viselésének, emellett nem rendelkezik mögöttes jelentés tartalommal. Bármilyen típusú arany férfi gyűrű jólmutat ezen az ujjon.
Gyűrűsujj: Ahogy a neve is mutatja jelentéssel bír az itt viselt gyűrű, különösen ha a bal kézen, hiszen ez a karikagyűrűk hivatalos helye. Nincsenek szabályok hol a karikagyűrű viseletére, azonban ha a bal gyűrűsujjat választja, akkor az emberek feltételezni fogják, hogy házas.
Kisujj: A történelemben ez volt a pecsétgyűrű hivatalos helye, hogy aláírják a jogi és hivatalos iratokat. Ilyenkor a gyűrűt forró gyantába nyomták ezzel lepecsételve a dokumentumot.