Összesen 4 találat

FÉRFI ARANY GYŰRŰK – NGOLD ÉKSZER TUDNIVALÓK

Férfi arany gyűrűk széles választéka webáruházunkban

Az ngoldekszer.hu kínálatában található termékek a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő hatóság által fémjellel ellátott és hatóságilag igazolt termékek. Az ékszerek többsége 14 karátos aranyból készült, amely a legelterjedtebb karátszám Európában. Az arany gyűrűk kedvelt kiegészítői a karizmatikus férfiaknak, ebből is legkedveltebb változat a pecsétgyűrűk. A pecsétgyűrűk történelme a régi időkre nyúlik vissza amikor ezeket a gyűrűket a családi címerrel díszitették és pecsétként használták, hogy „ aláírjanak” vele egy adott szerződést. Ezeknek az ékszereknek a jelentősége megkérdőjelezhetetlen volt és minden férfi büszkén viselte az arany pecsétgyűrűjét. Az internet és elektronikus világ megjelenése előtt a hétköznapi élethez tartozott, hogy az emberek ezzel igazolják a dokumentumok valódiságát és érvényességét.Minden arany férfi gyűrűegyedi darab volt ami vagy a családi címert, vagy a hordója egyedi lenyomatát ábrázolta. A napjainkig számos cég rendelkezik családi pecsétgyűrűvel, amit jelképként használnak.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy melyik ujjon viselik a férfiak az arany gyűrűt?
Hüvelykujj: Növekvő népszerűségnek örvend ez a gyűrű viselési forma, nagyon jól mutat több darab társaságában.
Mutatóujj: Régi időkben a gazdagság jeleként hordták az emberek a mutatóujjokon a gyűrűt.
Középsőujj: Divatos és népszerű módja a gyűrű viselésének, emellett nem rendelkezik mögöttes jelentés tartalommal. Bármilyen típusú arany férfi gyűrű jólmutat ezen az ujjon.
Gyűrűsujj: Ahogy a neve is mutatja jelentéssel bír az itt viselt gyűrű, különösen ha a bal kézen, hiszen ez a karikagyűrűk hivatalos helye. Nincsenek szabályok hol a karikagyűrű viseletére, azonban ha a bal gyűrűsujjat választja, akkor az emberek feltételezni fogják, hogy házas.
Kisujj: A történelemben ez volt a pecsétgyűrű hivatalos helye, hogy aláírják a jogi és hivatalos iratokat. Ilyenkor a gyűrűt forró gyantába nyomták ezzel lepecsételve a dokumentumot.

Akció!
Akció!
86 000 Ft 75 800 Ft
Akció!
90 000 Ft 84 280 Ft
Akció!