Összesen 6 találat

Akció!
33 000 Ft 29 000 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY KARIKA FÜLBEVALÓ VÉSETT

46 000 Ft 38 500 Ft
Akció!
Akció!
92 400 Ft 81 200 Ft
Akció!
95 700 Ft 84 500 Ft

ARANY BEDUGÓS FÜLBEVALÓK– NGOLD ÉKSZER TUDNIVALÓK

Arany bedugós fülbevalók széles választéka webáruházunkban

Minden termékünk a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő hatóság által fémjellel ellátva kerülnek kínálatunkba, többségük 14 karátos aranyból készül. Ha igazán időtlen kiegészítőkről beszélünk akkor a bedugós arany fülbevalókkerülnének a listánk csúcsára. Fontos kiemelni, hogy az arany, fehérarany és rózsaarany változatok sokkal kevésbé okoznak allergiás bőrreakciókat, mint egy fém társaik, így tökéletesen biztonságos választás lehetnek. Ezek a darabok nagyon gazdag múlttal rendelkeznek, gazdagságot jelképeztek különféle kultúrákban és a művészetekben is fontos szerephez jutottak.

Az arany bedugós fülbevalók egy nagyon könnyű és kényelmes viseletet jelentenek, tökéletesen párosíthatóaik más kiegészítőkhöz és ékszerekhez, hiszen visszafogottságuk könnyen harmonizál különböző darabokkal. Alkalmi eseményekre és hétköznapokon is könnyen viselhető és köves és kő nélküli változatai is elérhetőek. A köves darabok közül a mai napig nagyon népszerű választás az arany szoliter bedugós fülbevaló, melybe egy vagy több követ foglalnak. A legelterjedtebb cirkón kő, mely egy gyémánt szimuláns hozva annak csodálatos csillogását, emellett még különböző színekben is megtalálható webáruházunkban.

Ezek a fülbevalók az év bármelyik évszakában bátran viselhetők, hiszen nem akadnak bele a sapkába és sálba. Fontos kiemelni, hogy mennyire könnyűek, így nem zavarnak a napi teendőinkben, legyen szó munkáról, sportról, takarításról, ezekről a darabokról szinte meg is feledkezhetünk. Könnyen tudjuk tárolni apró méretük miatt és utazáskor sem kell aggódnunk, hogy mennyit viszünk magunkkal, hiszen kis helyen is elférnek. A nálunk vásárolt termékekre 20 nap pénz-visszafizetési garanciát vállalunk és 30 nap csere garanciánk keretében pedig készletünkből kicserélheti egy újra az Ön által megvásárolt terméket. Egy év jótállás vonatkozik minden webáruházon keresztül történt vásárlásra. Az ékszerek saját raktárról kerülnek kiszállításra, vagy átvehetők személyes átvételi pontunkon a megrendelést követően.