VÉKONY, MINIMALISTA ARANY GYŰRŰK

A vékony arany gyűrűket vesszük górcső alá mai bejegyzésünkben

Van valami ami minden kultúrában ugyanazt jelenti. Valami, ami évszázadokon át, kontinenseken keresztül ugyanazt a végtelent,  örökkévalóságot, folyamatosságot, összetartozást jelképezi. Mi ez a “valami “?  A gyűrű. 

Miért viselünk gyűrűt?

Míg a gyűrűre az ősi időkben talizmánként tekintettek, és varázserőt tulajdonítottak neki, később a hatalom,  a társadalmi hovatartozás és a hierarchia szimbólumává vált. A középkorban pedig gyakorlatias módon aláírást helyettesítő pecsétként használták. A házasság jelképeként  a római korban tűnt fel először. Napjainkban a gyűrűviselés széles körben elterjedt, divatot teremtő szokás, egyik módja az önkifejezésnek –  árulkodik viselője személyiségéről. Például szakemberek szerint hiúságra, magamutogatásra, feltűnési vágyra utalhat ha valaki minden ujján vastag köves gyűrűt visel.

MEGNÉZEM AZ AKCIÓS VÉKONY ARANY GYŰRŰKET!
Akció!
56 100 Ft 49 300 Ft

Vékony arany gyűrűk

Az arany ékszereknek mind az eszmei mind az anyagi értéke egyaránt nagy. Ezért nagyon fontos, hogy a különféle ékszerek minél tovább megőrizzék eredeti szépségüket,  hogy minél tovább ragyoghassanak a viselőjükön. Így van ez a  gyűrűkkel is.  Az Ngold ékszer kínálatában megtalálható vékony arany gyűrűk   mindenki számára elérhető visszafogott eleganciát biztosítanak. Ezeket a 14 karátos akciós  arany ékszereket a letisztult formák, és az  egyszerűség jellemzi. Az ékszerkészítők a minimalista irányzatra jellemző módon a lehető legkevesebb eszköz és anyag használatával igyekeznek ezeket a vékony arany gyűrűket elkészíteni. Ezért az ékszer webáruház gyűrűinek  formái és a színei letisztultak, egyszerűek, – amiből a minimalista stílusirányzat neve is ered. A minimalizmus arra biztat mindenkit, hogy szabaduljon meg a felesleges és szükségtelen dolgoktól, és adjon teret fontosabb szempontoknak: például figyeljen a személyes fejlődésre, vagy az emberi kapcsolatok minőségére.

“A kevesebb – több” elve a vékony arany gyűrűk esetében is érvényesül: időtállóak, elegánsak, egyszerűségüknél fogva pedig bármilyen eseményhez vagy öltözethez jól viselhető  ékszerek. 

Az Ngold ékszer webshop akciós arany ékszerei között a vékony arany gyűrűk köves és kő nélküli verzióban is megtalálhatóak. A köves változatokban cirkón kövek vannak – ezek olyan a természetben előforduló ásványok, amelyeket gyakran használnak ékszerkőként kedvező tulajdonságai – ékszer készítésre alkalmas keménysége, és időtálló képessége, erős csillogása, és nagy fénytörése – miatt. Válasszon Ön is ékszer webáruházunk akciós kínálatából, és viselje büszkén az egyszerű de mégis ragyogóan szép vékony arany gyűrűjét.