AKCIÓS ARANY KÖVES MEDÁLOK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Önnek mi a kedvenc arany medálja? Köves vagy kő nélküli?

Miért szeretnek a nők ékszert viselni? Mert öltöztet, elegáns, a stílus visszatükröződése, kiemeli a szépséget, figyelemfelkeltő, emlékeket hordoz. Akár egy  jól megválasztott  14 karátos arany köves medál is, amely esztétikusan ékesítheti viselőjét. De milyen medált érdemes választani? Az Ngold ékszer női medálok széles választékával segít a döntésben. Egy szép ékszerrel szeretne örömet okozni  önmagának, vagy a szeretteinek? Akkor az akciós arany ékszerek közül  az arany köves medál sokak számára jelenthet értékes alternatívát.

MEGNÉZEM AZ AKCIÓS ARANY KÖVES MEDÁLOKAT!
Akció!
Elfogyott
34 656 Ft 29 990 Ft
Akció!
Elfogyott
24 000 Ft 21 600 Ft
Akció!
Elfogyott
22 656 Ft 19 660 Ft

Ezek a női medálok 14 karátos aranyból készülnek cirkon kövek felhasználásával.

Az egyébként is szép női arany medálokat a bennük elhelyezett cirkon kövek különlegessé  és egyedülállóvá teszik. 

Mi az a cirkon kő? 

A cirkon cirkónium tartalmú nezoszilikát, a gránátcsoport tagja – a természetben gyakran előforduló ásvány. Közönséges, átlátszatlan, barnás színű kristályai kőzetekben, gránitokban, gyakran megtalálható. Nagy szilárdságú, a magas hőmérsékletnek és az agresszív vegyi anyagoknak is ellenáll. Igazi ékszerkő – de a tulajdonságai miatt felhasználják az iparban magas olvadáspontú acél-, és nikkelötvözetek gyártására is. A cirkon általában átlátszatlan vagy sárgásbarna.

Drágakőként   a szép színű, vagy átlátszó változatait –  a nemes cirkonokat használják. Ismert szinváltozatai:  vörösbarna, sárga, narancsvörös, szürke,világoskék, zöldes vagy fekete.  A színtelen cirkonok matura-gyémánt néven kerülnek piacra, nevüket a nemes cirkonok egyik leggazdagabb lelőhelye, a Srí Lanka-i Matura után nyerték.A cirkont ragyogása miatt korábban  éretlen gyémántnak is nevezték. A cirkon nem annyira elterjedt drágakő, mert puhább mint a gyémánt. Kinézetre viszont könnyen összetéveszthető a gyémánttal erős csillogása miatt.Nagy fénytörése és erős színszórása miatt színtelen változatát gyémánt utánzatként is használják. 

DE! A cirkón nem összetévesztendő a mesterségesen ember által előállított cirkónia kővel  – amit 1973 óta állítanak elő. A tömeggyártás miatt ennek az ára alacsony, de a fizikai tulajdonságai miatt sérülékenyebb a természetes cirkón kőnél.

Az Ngold ékszer akciós arany ékszerei között számos olyan arany köves medál található – amelyben  cirkón kövek teszik kivételesen egyedivé  az ékszert. Webshopunkban számos formában fellelhetőek ezek a nem mindennapi arany köves medálok: kör alakú, kocka, szív, virág, Gy-betű. Szeretne Ön is 14 karátos arany köves medált viselni? Akkor válasszon bátran webshopunk akciós ajánlatai közül!