AKCIÓS ARANY KÖVES MEDÁLOK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Önnek mi a kedvenc arany medálja? Köves vagy kő nélküli?

Miért szeretnek a nők ékszert viselni? Mert öltöztet, elegáns, a stílus visszatükröződése, kiemeli a szépséget, figyelemfelkeltő, emlékeket hordoz. Akár egy  jól megválasztott  14 karátos arany köves medál is, amely esztétikusan ékesítheti viselőjét. De milyen medált érdemes választani? Az Ngold ékszer női medálok széles választékával segít a döntésben. Egy szép ékszerrel szeretne örömet okozni  önmagának, vagy a szeretteinek? Akkor az akciós arany ékszerek közül  az arany köves medál sokak számára jelenthet értékes alternatívát.

MEGNÉZEM AZ AKCIÓS ARANY KÖVES MEDÁLOKAT!

Ezek a női medálok 14 karátos aranyból készülnek cirkon kövek felhasználásával.

Az egyébként is szép női arany medálokat a bennük elhelyezett cirkon kövek különlegessé  és egyedülállóvá teszik. 

Mi az a cirkon kő? 

A cirkon cirkónium tartalmú nezoszilikát, a gránátcsoport tagja – a természetben gyakran előforduló ásvány. Közönséges, átlátszatlan, barnás színű kristályai kőzetekben, gránitokban, gyakran megtalálható. Nagy szilárdságú, a magas hőmérsékletnek és az agresszív vegyi anyagoknak is ellenáll. Igazi ékszerkő – de a tulajdonságai miatt felhasználják az iparban magas olvadáspontú acél-, és nikkelötvözetek gyártására is. A cirkon általában átlátszatlan vagy sárgásbarna.

Drágakőként   a szép színű, vagy átlátszó változatait –  a nemes cirkonokat használják. Ismert szinváltozatai:  vörösbarna, sárga, narancsvörös, szürke,világoskék, zöldes vagy fekete.  A színtelen cirkonok matura-gyémánt néven kerülnek piacra, nevüket a nemes cirkonok egyik leggazdagabb lelőhelye, a Srí Lanka-i Matura után nyerték.A cirkont ragyogása miatt korábban  éretlen gyémántnak is nevezték. A cirkon nem annyira elterjedt drágakő, mert puhább mint a gyémánt. Kinézetre viszont könnyen összetéveszthető a gyémánttal erős csillogása miatt.Nagy fénytörése és erős színszórása miatt színtelen változatát gyémánt utánzatként is használják. 

DE! A cirkón nem összetévesztendő a mesterségesen ember által előállított cirkónia kővel  – amit 1973 óta állítanak elő. A tömeggyártás miatt ennek az ára alacsony, de a fizikai tulajdonságai miatt sérülékenyebb a természetes cirkón kőnél.

Az Ngold ékszer akciós arany ékszerei között számos olyan arany köves medál található – amelyben  cirkón kövek teszik kivételesen egyedivé  az ékszert. Webshopunkban számos formában fellelhetőek ezek a nem mindennapi arany köves medálok: kör alakú, kocka, szív, virág, Gy-betű. Szeretne Ön is 14 karátos arany köves medált viselni? Akkor válasszon bátran webshopunk akciós ajánlatai közül!