Akciós arany állatos, vallásos, szíves medálok

Arany medálok változatos formákban

Egy nyaklánc önmagában is felkeltheti a figyelmet,  azonban ha valódi arany medállal egészül ki, még teljesebbé válik az összkép. De mi is az a medál? A válasz egyszerű:  a medál egy kerek tárgy, amelyet egy-egy szimbólum díszít. Természetesen a medál fogalma ettől jóval árnyaltabb. A medálok egyrészt önálló művészeti tárgyaknak is minősülnek, másrészt a viselőjük számára személyes jelentéssel bírva a legintimebb ékszerek közé tartoznak. Gondoljunk csak a nyitható illetve zárható medálokra amelyek fényképet, emléket vagy egyéb titkot rejtenek. 

Ékszer webáruházunk változatos formákban kínál vásárlói számára 14 karátos arany medálokat. Az Ngold ékszer webáruház akciós arany ékszerei között Ön is megtalálja az elképzeléseinek legmegfelelőbb arany medálokat.

MEGNÉZEM AZ AKCIÓS ARANY MEDÁLOKAT!

A webshop kínálatában elérhető  formák változatosak: sziv, vallási, állatos, tárgy.

Az arany medálok formái  –  jelentéssel bírnak, szimbólumként nagymértékben kifejezik viselője személyiségét. Az arany medálok formája utalhat arra is mi mindent szeretne valaki bevonzani az életébe. Van aki a szerelmet, van aki a szerencsét. A szív alakú arany medálok nőiességet, és érzékiséget sugallanak. Az összetartozás és az egység jelképei. A vallási arany medálok – például a kereszt – viselője mély hitére utalnak, az angyalos medálok segítséget nyújtanak a bajban.

Az Ngold ékszer állatos arany medáljai is változatos  jelentéssel bírnak: a bagoly a tudás és a bölcsesség jelképe, a delfin az életöröm, a barátság, a boldogság kifejezése. Az elefánt  a bölcsességet, erőt, függetlenséget képviseli. A hindu vallás szerint a termékenység, hatalom, a hosszú élet képviselője. Az oroszlán az erő, a bátorság, a férfiasság, a hatalom szimbóluma. A tárgyakat ábrázoló akciós arany ékszerek – például a kulcs: a megismerést, tudást szimbolizálja, s ezáltal a tudásvágyat ébreszti fel. Az arany patkó, vagy  a lóhere a szerencse szimbóluma. Fatima kezét általános védelmi szimbólumként, vagy kifejezetten a gonosz  szem ellen viselik. A hagyományok szerint oltalmaz, és jó szerencsét hoz. A horgony jelentése, hogy a viselője révbe ért, megérkezett kalandozása, útkeresése befejeződött – stabil kapcsolatot, biztos karriert és megélhetést, megbízhatóságot, a megpróbáltatások végét jelenti. Válasszon Ön is személyre szólóan az Ngold ékszer webáruház 14 karátos akciós arany medáljai közül!