PATENTZÁRAS ÉS FRANCIAZÁRAS ARANY FÜLBEVALÓK

Az ékszer öltöztet. Míg  a férfiak ékszere leggyakrabban a karórájuk, addig a nők körében a fülbevaló az, ami legtöbbször viselésre kerül. A fülbevaló alapvető  kiegészítő dísze a mindennapoknak, ezért korántsem mindegy mennyire kényelmes vagy kényelmetlen a viselése. Ezt a arany fülbevaló méretén, formáján és súlyán kívül nagy mértékben befolyásolja az is, hogy milyen módon záródik.

A  fülbevaló kapcsolásának módjára érdemes több figyelmet fordítani, mert ez mindenki számára egyéni lehet, és meghatározhatja hogy mennyire lesz kényelmes az ékszer viselése.

Az Ngold ékszer akciós arany ékszer választékában a 14 karátos arany fülbevalók kétféle zárszerkezettel találhatóak meg. A webáruház kínálatában van patentzáras arany fülbevaló, és franciazáras arany fülbevaló is – kő nélküli és cirkón köves változatban.

MEGNÉZEM AZ AKCIÓS ARANY FÜLBEVALÓKAT!
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY STIFTES PÖTTY FÜLBEVALÓ

27 200 Ft 23 990 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY STIFTES PÖTTY FÜLBEVALÓ

23 800 Ft 20 990 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY PATENTZÁRAS FÜLBEVALÓ

44 200 Ft 38 990 Ft
Akció!
44 200 Ft 38 990 Ft
Akció!
Akció!
Akció!
Akció!

A leggyakoribb és legismertebb  fülbevaló zárszerkezet a patentzár.   A patentzáras  arany fülbevaló  hajlított szárára a fülcimpán lévő lyukba való beszúrás után egy mechanikus zár hajlik, megakadályozva a fülbevaló kiesését. A patent mintegy bezárja a fülbevalót, megvédve ezzel a fülbevalót a kieséstől. Előnye hogy gyorsan és biztonságosan rögzíthetjük vele a fülbevalót. A patentzáras arany fülbevaló kislányoknak is  ideális választás, hiszen használata mindig biztonságos, és a behelyezése sem bonyolult.

A franciazár elterjedt és népszerű zárszerkezet.  Számtalan   arany fülbevalónál alkalmazzák, mert  biztonságos módon zárható. A franciazáras arany fülbevaló úgy van kialakítva, hogy biztonságosan és stabilan rögzül , így nem esik ki sem öltözködés, sem sportolás közben. Bepattintós zárnak is nevezik, mert önmagába záródva a zárásakor egy kattanás hallatszik. Mivel a franciazáras arany fülbevalón hátul van a zárszerkezet,  akár 0 éves kortól is hordható, mert a babák nem tudják kinyitni. Nincs rajta semmilyen hegyes vagy szúrós rész, ezért csak arra kell odafigyelni, hogy a berakásnál rendesen bepattintsuk.

A franciazáras arany fülbevaló zárszerkezete észrevétlenül bújik meg a fülcimpa mögött, igy  nem töri meg a fülbevaló alakját. A  webshop akciós arany ékszerei között  számos patentzáras arany fülbevaló, és franciazáras arany fülbevaló is fellelhető. Ha szeretné feldobni a hétköznapjait egy 14 karátos arany fülbevaló csillogásával, vagy ha alkalmi viseletet keres, az Ngold ékszernél biztosan rátalál.