ARANY FÜLBEVALÓK KÖVEKKEL

Avagy miért rajongunk a csillogó, köves arany fülbevalókért

Az ékszerviselésnek kulturális és történelmi gyökerei vannak: az emberiség már az ősidőktől fogva szerette “díszíteni” önmagát.  Az ókori sírokban talált több ezer éves régészeti leletek is erre utalnak: nők, férfiak, gyerekek egyaránt előszeretettel viseltek ékszereket – köztük fülbevalókat is. Míg az őskorban a fülbevalóknak mágikus varázserőt tulajdonítottak, később pedig státusz-szimbólummá vált, mára már a fülbevaló a hétköznapi  ékszerek közé tartozik. Természetesen vannak “ünneplős” változatai is – amelyeket az értékük vagy a szépségük miatt alkalmanként viselünk.

Az arany fülbevaló több mint kiegészítő. Olyan ékszer, ami nélkül lehet ugyan élni, de annyi előnyt hordoz magában a viselése, hogy kár lenne kihagyni. A fülbevalók formája, színe, kialakítása, anyaga olyan tényezők, amelyekkel némileg változtathatunk az egész arcunk megjelenésén. Egy jól megválasztott arany fülbevaló kihangsúlyozhatja az arc szépségét, illetve elrejtheti az apróbb hibákat. Az arany fülbevaló minden alkalomra jó választás.

A  köves arany fülbevaló népszerűsége a divat világában nem véletlen. Mindig meg tud újulni, miközben ez a tekintélyéből nem vesz el semmit. Lehet retró, vagy modern, klasszikus vagy vagány, köves vagy kő nélküli – az arany fülbevaló mindig divatos marad. 

Az Ngold ékszer akciós arany ékszer kínálatában számos 14 karátos arany fülbevaló található.

A köves arany fülbevaló cirkón kővel készül – ragyogásával kiegészítve viselője szépségét. A cirkon cirkónium tartalmú nezoszilikát, a gránátcsoport tagja – amit kedvező tulajdonságai miatt ékszerkőnek használnak a  gyémánt természetes eredetű helyettesítőjeként. A webshop cirkón köves arany fülbevalói többféle méretben és színben elérhetőek. Van kifejezetten gyermekek részére készült köves arany fülbevaló – fehér, kék, rózsaszín, piros cirkón kővel. Az ékszer webáruház női fülbevalókból is változatos alternatívákat sorakoztat fel. A sokféleségnek köszönhetően mindenki rábukkanhat a számára legmegfelelőbbre. Aki az egyszerűség híve  találhat minimalista köves arany fülbevalót, aki romantikus annak jó választás a virágos vagy masnis változat. De aki extravagáns az sem marad arany fülbevaló nélkül: a lógós fülbevalókat nekik találták ki. 

Az arany ékszer örök darab – időtálló, elegáns viselet. Az Ngold ékszer akciós arany ékszerei között Ön is megtalálhatja a kedvencét.