Akciós arany ékszerek Karácsonyi ajándéknak

Ajándékozzon arany ékszert Karácsonyra, hogy a legnagyobb örömet szerezze szeretteinek!

Mindenkinek mást jelent a Karácsony. Az év legszebb ünnepe sokunknak egyenlő a hetekig tartó aprólékos örömteli készülődéssel, az egész lakást belengő kalácsillattal, a várakozás ünnepi hangulatával. Ilyenkor szinte remeg a levegő a titkolózástól, a család minden tagját mozgósító ajándék rejtegetéstől. Apropó ajándék! Talán a legnehezebb “feladat” mindannyiunk számára – megtalálni azt, amivel a legnagyobb örömöt szerezhetjük a szeretteinknek. Mert az ajándéknak üzenete van. Árulkodik arról, hogy mennyire ismerjük a másikat, mennyire figyelünk rá, mit jelent nekünk. Az ajándék akkor a legszebb, ha pusztán azért adjuk, hogy örömet okozzunk vele – és nem azért mert adni kell.

Miért a legjobb ajándékok közé tartozik az arany ékszer karácsonykor?

Mert az arany ékszereknek karácsonykor is üzenete van. Viselésük – vagy éppenséggel nem viselésük – utal viselője személyiségére. Ezért nem mindegy, hogy ajándékba mit adunk a másik félnek. Az Ngold ékszer 14 karátos akciós ékszerei között sokféle lehetőség közül választhat a webshop látogatója. A kedvezmények miatt kedvezőbb áron juthatnak hozzá a cirkón köves és kő nélküli gyűrűkhöz és fülbevalókhoz, ahogy az eltérő formájú medálokhoz is.

Webshopunkban számos formában fellelhetőek ezek a nem mindennapi arany köves és kő nélküli medálok: kör alakú, kocka, szív, virág, patkó – megfelelő megválasztásukkal szimbólumként utalva valamire. A karácsonyra kapott arany ékszerek szép emlékekké válhatnak.  Viselőjüket az ajándékozóra és a hozzá kapcsolódó emlékekre emlékeztetik majd. Egy gyűrű, karkötő, nyaklánc vagy fülbevaló nem csak azért nagyon jó meglepetés, mert csinos, és elegáns, hanem azért is, mert nagyon intim. Az ékszerek egyenlők lehetnek egy szerelmi vallomással is.

Nagyon népszerűek a szív alakú medálok vagy azok az amulettek, amikben fényképet lehet elrejteni, az eljegyzési gyűrűk végtelenséget, és összetartozást jelképező jelentéséről nem is beszélve. Egy karácsonyi ajándékként adott arany ékszernek szakrális és spirituális jelentése is lehet. Sokan gondolják úgy, hogy bizonyos kövek megvédik őket a rossztól, jobb irányba fordítják életünket. Mások szerint a kövek rezgése jó hatással van a testre és a szellemre. Válasszon Ön is arany ékszert karácsonyra ékszer webáruházunkból – és lepje meg szeretteit azzal, hogy maximálisan odafigyel rájuk.

Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY KARIKA FÜLBEVALÓ VÉSETT

46 000 Ft 38 500 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY KERESZT MEDÁL

69 300 Ft 63 000 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY KERESZT MEDÁL

33 000 Ft 30 000 Ft
Akció!
Elfogyott

Akciós arany ékszerek

14K ARANY SZÍV MEDÁL

26 400 Ft 24 000 Ft
Akció!
33 000 Ft 30 000 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY KERESZT MEDÁL KAUCSUKKAL

198 000 Ft 150 000 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY BAGOLY MEDÁL

16 500 Ft 15 000 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K FEHÉRARANY BAGOLY MEDÁL

19 800 Ft 18 000 Ft