AKCIÓS NŐI ÉS FÉRFI ARANY MEDÁLOK

A legszebb arany medálok gyűjteménye nőknek és férfiaknak egyaránt

Az ékszerviselés egyidős az emberiséggel, amit a szépség iránti szeretet, és tisztelet – valamint az alkotásvágy vezérelt. Ékszert már az ősember is viselt – csontokat, faragott fákat, köveket. Minden kornak megvolt a maga ékszerviselési jellegzetessége.  Napjainkban a legmodernebb ékszer trendeknek köszönhetően  a régmúlt korok stílusjegyei is fel-felbukkannak az ékszerkészítők munkáiban.  Mivel nők és a férfiak egyaránt sokat foglalkoznak a külsőjükkel az Ngold ékszer webáruházában az  arany medálok is mindkét nem számára elérhetőek. 

MEGNÉZEM AZ AKCIÓS ARANY MEDÁLOKAT!
Akció!
19 800 Ft 17 500 Ft
Akció!
61 000 Ft 52 500 Ft
Akció!
Elfogyott
30 789 Ft 27 440 Ft

A 14 karátos női arany medál , és a 14 karátos  férfi arany medál is kedvezményes áron, és számtalan formában rendelkezésre áll annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a webshopban a számára legmegfelelőbbet.

Nincs olyan nő a világon, aki ne szeretné az ékszereket – így a nyakláncokat, vagy karkötőket  kiegészítő medálokat. De korántsem mindegy ki-milyen medált választ! A medál ugyanis szimbólum. Üzenet a külvilágnak  viselője ízléséről és személyiségéről. A női arany medálok közül  a szív alakú, az állatos, a 4 levelű lóhere, a vallásos kereszt, a Szűz Máriás, és a köves medálok a legnépszerűbbek. A  köves női arany medálok kizárólag cirkón kövekkel vannak elkészítve. A cirkón az ékszeripar gyakran használt köve – előkelő kinézete miatt. A gyémánt “testvéreként” emlegetik. A múltban az alacsony keménysége miatt többnyire a gyémánt pótlásaként használták. 

De a férfiak sem maradhatnak akciós ékszer nélkül. Az Ngold ékszer róluk is gondoskodik.  Bár sokakban felmerül a kérdés, hogy mennyire elfogadott, hogy egy férfi ékszereket hordjon. Megnyugtatásképpen: a férfi ékszerek finom ízléssel megválasztva jó benyomást keltenek és általános tetszést aratnak mindenhol. Webshopunkban a férfi arany medálok is számos formában választhatók. Férfi arany medáljaink között találhatóak sportolóknak – sporttal kapcsolatos medálok (focis, arany futballcipős, vagy ász kártyás medál). Az erősebbik nem képviselőinek ajánljuk még a 14 karátos arany szerencsehozó négylevelű lóherét, a 14 karátos arany dobókocka vagy az akciós 14 karátos vallásos kereszt medált is. Egyre többen választják a személyre szólóan gravírozható lap medálokat, amelyek egyediségüknél fogva kitűnő ajándékot jelenthetnek. Kedvelt férfi arany medál a  csillagjegyeknek megfelelően választható horoszkóp medál is.