AKCIÓS NŐI ÉS FÉRFI ARANY MEDÁLOK

A legszebb arany medálok gyűjteménye nőknek és férfiaknak egyaránt

Az ékszerviselés egyidős az emberiséggel, amit a szépség iránti szeretet, és tisztelet – valamint az alkotásvágy vezérelt. Ékszert már az ősember is viselt – csontokat, faragott fákat, köveket. Minden kornak megvolt a maga ékszerviselési jellegzetessége.  Napjainkban a legmodernebb ékszer trendeknek köszönhetően  a régmúlt korok stílusjegyei is fel-felbukkannak az ékszerkészítők munkáiban.  Mivel nők és a férfiak egyaránt sokat foglalkoznak a külsőjükkel az Ngold ékszer webáruházában az  arany medálok is mindkét nem számára elérhetőek. 

MEGNÉZEM AZ AKCIÓS ARANY MEDÁLOKAT!
Akció!
72 600 Ft 63 800 Ft

A 14 karátos női arany medál , és a 14 karátos  férfi arany medál is kedvezményes áron, és számtalan formában rendelkezésre áll annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a webshopban a számára legmegfelelőbbet.

Nincs olyan nő a világon, aki ne szeretné az ékszereket – így a nyakláncokat, vagy karkötőket  kiegészítő medálokat. De korántsem mindegy ki-milyen medált választ! A medál ugyanis szimbólum. Üzenet a külvilágnak  viselője ízléséről és személyiségéről. A női arany medálok közül  a szív alakú, az állatos, a 4 levelű lóhere, a vallásos kereszt, a Szűz Máriás, és a köves medálok a legnépszerűbbek. A  köves női arany medálok kizárólag cirkón kövekkel vannak elkészítve. A cirkón az ékszeripar gyakran használt köve – előkelő kinézete miatt. A gyémánt “testvéreként” emlegetik. A múltban az alacsony keménysége miatt többnyire a gyémánt pótlásaként használták. 

De a férfiak sem maradhatnak akciós ékszer nélkül. Az Ngold ékszer róluk is gondoskodik.  Bár sokakban felmerül a kérdés, hogy mennyire elfogadott, hogy egy férfi ékszereket hordjon. Megnyugtatásképpen: a férfi ékszerek finom ízléssel megválasztva jó benyomást keltenek és általános tetszést aratnak mindenhol. Webshopunkban a férfi arany medálok is számos formában választhatók. Férfi arany medáljaink között találhatóak sportolóknak – sporttal kapcsolatos medálok (focis, arany futballcipős, vagy ász kártyás medál). Az erősebbik nem képviselőinek ajánljuk még a 14 karátos arany szerencsehozó négylevelű lóherét, a 14 karátos arany dobókocka vagy az akciós 14 karátos vallásos kereszt medált is. Egyre többen választják a személyre szólóan gravírozható lap medálokat, amelyek egyediségüknél fogva kitűnő ajándékot jelenthetnek. Kedvelt férfi arany medál a  csillagjegyeknek megfelelően választható horoszkóp medál is.