AKCIÓS ARANY KÖVES GYŰRŰK

A köves arany gyűrűk jelentéssel bírnak

Ki hinné, hogy az ékszerviselési szokásaink olyan sokat árulnak el rólunk, hogy egy szakavatott ember messzemenő következtetéseket is le tud vonni belőle?  Ha ránézésre is drága, értékes gyűrűt viselünk –  ezzel a jó anyagi körülményeinket igyekszünk tudatni a világgal, vagy legalábbis szeretnénk, ha tehetősnek tartanának bennünket. A feltűnően nagy  gyűrű személyes problémákról árulkodik, míg a szolid, vékony gyűrű azt mutatja, hogy kézben tartjuk az életünket. Az ezotéria szerint pedig még annak is jelentősége – és mágiája – van, hogy a gyűrűket melyik ujjunkon viseljük. Sőt! Az eljegyzési gyűrűk drágakövei is külön jelentéssel bírnak.

Megnézem az akciós arany köves gyűrűket!
Akció!
56 100 Ft 49 300 Ft

A köves arany gyűrűk is a végtelent szimbolizálják – hiszen a körnek se eleje, se vége nincs. Viselhető divatból, az ékszerek szeretete miatt, vagy két ember örök szerelmének és összetartozásának jelképeként. Az eljegyzési gyűrű is – amivel a férfi megkéri a szerelme kezét – lehet köves arany  gyűrű. A gyűrűben lévő kő milyensége mindig egyéni döntés kérdése. Világszerte legtöbbször a gyémántra esik a választás – nem véletlenül. A gyémánt áttetsző, gyönyörű fényjátékával mindenhez illik, elegáns és letisztult, ezért kiváló éke lehet az eljegyzési gyűrűnek is. Viszont ha nincs lehetőségünk rögtön gyémánttal díszített köves arany gyűrűt választani – sok  – szintén értékes – lehetőség közül választhatunk. Vannak drága és kevésbé drága ékkövek, ez függ a kő típusától, csiszoltságtól, a tisztaságtól, illetve a  méretétől is. Mondhatni a határ a csillagos ég, csak egyéni döntés kérdése hogy pontosan milyen kő díszítse az eljegyzési gyűrűt. 

Az Ngold ékszer 14 karátos akciós arany ékszerei között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Az ékszer webáruházban köves arany gyűrűk csillogó sokasága várja, hogy a hölgyek személyiségéhez, stílusához, ízléséhez legjobban illő legyen kiválasztva. A köves arany gyűrűk cirkon kő alkalmazásával készültek. A cirkón kő bár nincs olyan kemény, mint a gyémánt, de elég ellenálló ahhoz, hogy a hétköznapi tevékenységek során is ellenálljon a fizikai hatásoknak – időtállóvá téve a gyűrűket. Ezek a csillogó  köves arany gyűrűk figyelemfelkeltésben versenyezhetnek a gyémánttal is. A webshop többféle méretben, változatos formákban kínálja vásárlóinak ezeket az akciós arany ékszereket. Válassza ki Ön is a legmegfelelőbbet!