Akciós arany ékszerek webáruháza NGoldekszer.hu

Hol találhatsz olcsó arany ékszereket?

Az egyik legfontosabb ékszerünk a fülbevaló. Azért az egyik legfontosabb, mert nem csak napjainkban, hanem a történelem legviharosabb időszakaiban is meghatározó – különös jelentéssel bíró ékszer volt. Nők és férfiak egyaránt viselték – a nők sokszor vallási okokból, a férfiak harcosként, katonaként a rangjukat jelezve. A fülbevaló ma már természetes – megszokott része életünknek és viseletünknek. Általában már csak akkor figyelünk fel egy-egy fülbevalóra, ha az különleges alakú, szinű, vagy anyagú. Na és ha akciós… Mert az akciós arany ékszert mindig kedvezőbb ár jellemzi – a megszokott érték és minőség mellett. 

Az Ngold ékszer olcsó arany fülbevalók széles választékával kedveskedik ezen ékszerek szerelmeseinek. A webshop kedvezményei egyaránt vonatkoznak a 14 karátos arany fülbevalókra akár cirkón kő felhasználásával készült köves, akár  a kő nélküli  változatról is van szó. A fülbevaló karát értéke (vagy finomsága) azt mutatja meg, hogy az  ékszerben mennyi színarany található. Színarany a 24 karátos arany, ebben gyakorlatilag kizárólag arany található.  A 14 karátos arany azt jelenti, hogy az ékszer kb. 14/24-ed része (egészen pontosan 58,5%-a) készült színaranyból, a többi ötvöző anyag. Az arany ékszereken ezt legtöbbször az “585”-ös finomság feltüntetésével jelölik. Az ékszer webáruház olcsó arany fülbevalói 14 karátosak.

A kedvezőbb ár mindenki számára lehetőséget biztosít arra, hogy  ízlésének megfelelően válasszon kinálatunkból.

Az olcsó arany fülbevalók  kő nélküli változatai vissszafogott eleganciát sugallnak. Egyszerűségüknél fogva kiváló hétköznapi viseletnek számitanak – de egyúttal magabiztossá is teszik viselőjüket.  Az olcsó arany fülbevalók köves változatai pedig a cirkón kövek alkalmazásával lesznek változatosak, színesek, csillogóak – kiemelve  az arc szépségét. Az arany fülbevalók köves vagy a kő nélküli változatai is kényelmesek, köszönhetően a praktikus patent záras vagy franciazáras zárszerkezetnek. Választható akár klasszikus karika fülbevaló is, amely tökéletes, elegáns és kortalan ékszer: fiatal és idős egyaránt viselheti. Napjaink ékszer trendjeivel lépést tartani nem nehéz – hiszen számtalan alternatívát tud felsorakoztatni az Ngold ékszer webáruház is vásárlói számára. A webshop olcsó arany fülbevalói között biztosan megtalálja a professzionális fülbevalót, akár ajándékot keres szeretteinek, akár önmagát akarja meglepni vele. 

MEGNÉZEM AZ AKCIÓS ARANY FÜLBEVALÓKAT
Akció!
52 800 Ft 46 400 Ft
Akció!
59 400 Ft 52 200 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY NŐI GYŰRŰ 55-ÖS MÉRET

82 500 Ft 72 500 Ft
Akció!
36 300 Ft 31 900 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY NYAKLÁNC

204 600 Ft 180 000 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY NYAKLÁNC

87 000 Ft 81 200 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY NYAKLÁNC

79 000 Ft 72 500 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY NYAKLÁNC

125 000 Ft 119 000 Ft
MEGNÉZEM AZ AKCIÓS ARANY ÉKSZEREKET