Akciós arany ékszerek webáruháza NGoldekszer.hu

Hol találhatsz olcsó arany ékszereket?

Az egyik legfontosabb ékszerünk a fülbevaló. Azért az egyik legfontosabb, mert nem csak napjainkban, hanem a történelem legviharosabb időszakaiban is meghatározó – különös jelentéssel bíró ékszer volt. Nők és férfiak egyaránt viselték – a nők sokszor vallási okokból, a férfiak harcosként, katonaként a rangjukat jelezve. A fülbevaló ma már természetes – megszokott része életünknek és viseletünknek. Általában már csak akkor figyelünk fel egy-egy fülbevalóra, ha az különleges alakú, szinű, vagy anyagú. Na és ha akciós… Mert az akciós arany ékszert mindig kedvezőbb ár jellemzi – a megszokott érték és minőség mellett. 

Az Ngold ékszer olcsó arany fülbevalók széles választékával kedveskedik ezen ékszerek szerelmeseinek. A webshop kedvezményei egyaránt vonatkoznak a 14 karátos arany fülbevalókra akár cirkón kő felhasználásával készült köves, akár  a kő nélküli  változatról is van szó. A fülbevaló karát értéke (vagy finomsága) azt mutatja meg, hogy az  ékszerben mennyi színarany található. Színarany a 24 karátos arany, ebben gyakorlatilag kizárólag arany található.  A 14 karátos arany azt jelenti, hogy az ékszer kb. 14/24-ed része (egészen pontosan 58,5%-a) készült színaranyból, a többi ötvöző anyag. Az arany ékszereken ezt legtöbbször az “585”-ös finomság feltüntetésével jelölik. Az ékszer webáruház olcsó arany fülbevalói 14 karátosak.

A kedvezőbb ár mindenki számára lehetőséget biztosít arra, hogy  ízlésének megfelelően válasszon kinálatunkból.

Az olcsó arany fülbevalók  kő nélküli változatai vissszafogott eleganciát sugallnak. Egyszerűségüknél fogva kiváló hétköznapi viseletnek számitanak – de egyúttal magabiztossá is teszik viselőjüket.  Az olcsó arany fülbevalók köves változatai pedig a cirkón kövek alkalmazásával lesznek változatosak, színesek, csillogóak – kiemelve  az arc szépségét. Az arany fülbevalók köves vagy a kő nélküli változatai is kényelmesek, köszönhetően a praktikus patent záras vagy franciazáras zárszerkezetnek. Választható akár klasszikus karika fülbevaló is, amely tökéletes, elegáns és kortalan ékszer: fiatal és idős egyaránt viselheti. Napjaink ékszer trendjeivel lépést tartani nem nehéz – hiszen számtalan alternatívát tud felsorakoztatni az Ngold ékszer webáruház is vásárlói számára. A webshop olcsó arany fülbevalói között biztosan megtalálja a professzionális fülbevalót, akár ajándékot keres szeretteinek, akár önmagát akarja meglepni vele. 

MEGNÉZEM AZ AKCIÓS ARANY FÜLBEVALÓKAT
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY KARIKA FÜLBEVALÓ VÉSETT

46 000 Ft 38 500 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY KERESZT MEDÁL

69 300 Ft 63 000 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY KERESZT MEDÁL

33 000 Ft 30 000 Ft
Akció!
Elfogyott

Akciós arany ékszerek

14K ARANY SZÍV MEDÁL

26 400 Ft 24 000 Ft
Akció!
33 000 Ft 30 000 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY KERESZT MEDÁL KAUCSUKKAL

198 000 Ft 150 000 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K ARANY BAGOLY MEDÁL

16 500 Ft 15 000 Ft
Akció!

Akciós arany ékszerek

14K FEHÉRARANY BAGOLY MEDÁL

19 800 Ft 18 000 Ft
MEGNÉZEM AZ AKCIÓS ARANY ÉKSZEREKET