Arany karika fülbevaló típusok

arany karika fülbevaló csavart

Nőies karika fülbevalók minden méretben és stílusban

Ha örök klasszikus ékszerről beszélünk akkor a karika fülbevaló a toplista elején fog landolni. Becsesen kiérdemelt helyét sokszínűségének és időtállóságának köszönheti, nehéz olyan időszakot találni a történelmünk során amikor ne lett volna divatos ez gyönyörű alapdarab. Ha pedig fülbevaló akkor mi az aranyra szavazunk, legyen szó akár sárga, fehérarany, rozé, vagy többszínű társairól. Nehéz választani a végtelen számú variáció közül, ezért szeretnék egy kis segítséget adni a vásárlóinknak. 

Az arany karika fülbevalók főbb jellemzői

  • Karika nagysága, vastagsága
  • Szín 
  • Köves- kő nélküli 
  • Női, illetve kislány fülbevalók 

Karika nagysága

Nagy- hatalmas arany karika fülbevalók
Nőies és látványos fülbevalók, amelyeket különleges alkalmakra és hétköznapokra egyaránt ajánlunk. Legyen vastag, vékony, köves, kő nélküli változat, gyönyörű kiegészítői lehetnek viseletünknek. 

arany karika fülbevaló zöld kövekkel

Közepes, azaz klasszikus arany karika fülbevalók
Igazi univerzális darabok, tökéletes méretben amely se nem túl nagy, se nem túl kicsi. A klasszikus természetüknek köszönhetően jól mutatnak a hétköznapi öltözékünkkel. Webáruházunkban köves és színes változatokat egyaránt találnak! 

fehérarany karika fülbevaló mintázott

Kis arany karika fülbevalók
Évszázadok óta a nők kedvencei, ami természetesen nem zárja ki modern viseletüket. Köves és kő nélküli változatban egyaránt elérhetőek. 

fehérarany karika fülbevaló kövekkel

Nézze meg karika fülbevaló választékunkat itt: Arany karika fülbevalók 

Gyerek- kisbaba arany karika fülbevalók 
Mindenki megérdemli a csillogást, hát még a legfontosabb személyek az életünkben. Kislányunk csodálatos éke lehet egy pár gyönyörű arany karika fülbevaló, mely több méretben megtalálható webáruházunkban, kisbabának és kisebb gyerekeknek egyaránt. Legyen akár köves, kő nélküli ékszer, gyermekünk megérdemli a legjobb minőséget.

Az érzékeny füleknek tökéletes választás a 14 karátos arany, hiszen ez az ötvözet amely legkevésbé vált ki allergiás reakciót viselőjénél. A viselhetőség és zárak tekintetében szintén biztonságra törekedtek a gyártók, így ezek a darabok nem akadnak bele más anyagokba, továbbá biztonsági zárral rendelkeznek. 

fehérarany karika fülbevaló

Nézze meg gyermek fülbevaló választékunkat itt: Gyermek fülbevalók 

A kiválasztott ékszert budapesti átvételi pontunkra is kérheti, ahol készpénzzel és bankkártyával egyaránt lehetősége van a fizetésre. 

Minden webáruházunkban vásárolt termékre 3 féle garanciát biztosítunk, a garanciákról itt olvashat bővebben: Garanciák 

Szállítási opciók 

Fizetési opciók