Arany karika fülbevaló típusok

Nőies karika fülbevalók minden méretben és stílusban

Ha örök klasszikus ékszerről beszélünk akkor a karika fülbevaló a toplista elején fog landolni. Becsesen kiérdemelt helyét sokszínűségének és időtállóságának köszönheti, nehéz olyan időszakot találni a történelmünk során amikor ne lett volna divatos ez gyönyörű alapdarab. Ha pedig fülbevaló akkor mi az aranyra szavazunk, legyen szó akár sárga, fehérarany, rozé, vagy többszínű társairól. Nehéz választani a végtelen számú variáció közül, ezért szeretnék egy kis segítséget adni a vásárlóinknak. 

Akció!

Akciós arany ékszerek

14K NAGY ARANY KARIKA FÜLBEVALÓ

207 900 Ft 182 700 Ft
akciós arany karika fülbevalók megtekintése

Az arany karika fülbevalók főbb jellemzői

  • Karika nagysága, vastagsága
  • Szín 
  • Köves- kő nélküli 
  • Női, illetve kislány fülbevalók 

Karika nagysága

Nagy- hatalmas arany karika fülbevalók
Nőies és látványos fülbevalók, amelyeket különleges alkalmakra és hétköznapokra egyaránt ajánlunk. Legyen vastag, vékony, köves, kő nélküli változat, gyönyörű kiegészítői lehetnek viseletünknek. 

Akció!

Akciós arany ékszerek

14K NAGY ARANY KARIKA FÜLBEVALÓ

207 900 Ft 182 700 Ft
akciós arany karika fülbevalók megtekintése

Közepes, azaz klasszikus arany karika fülbevalók
Igazi univerzális darabok, tökéletes méretben amely se nem túl nagy, se nem túl kicsi. A klasszikus természetüknek köszönhetően jól mutatnak a hétköznapi öltözékünkkel. Webáruházunkban köves és színes változatokat egyaránt találnak! 

akciós arany karika fülbevalók megtekintése

Kis arany karika fülbevalók
Évszázadok óta a nők kedvencei, ami természetesen nem zárja ki modern viseletüket. Köves és kő nélküli változatban egyaránt elérhetőek. 

akciós arany karika fülbevalók megtekintése

Gyerek- kisbaba arany karika fülbevalók 
Mindenki megérdemli a csillogást, hát még a legfontosabb személyek az életünkben. Kislányunk csodálatos éke lehet egy pár gyönyörű arany karika fülbevaló, mely több méretben megtalálható webáruházunkban, kisbabának és kisebb gyerekeknek egyaránt. Legyen akár köves, kő nélküli ékszer, gyermekünk megérdemli a legjobb minőséget.

Az érzékeny füleknek tökéletes választás a 14 karátos arany, hiszen ez az ötvözet amely legkevésbé vált ki allergiás reakciót viselőjénél. A viselhetőség és zárak tekintetében szintén biztonságra törekedtek a gyártók, így ezek a darabok nem akadnak bele más anyagokba, továbbá biztonsági zárral rendelkeznek. 

akciós arany baba fülbevalók megtekintése

A kiválasztott ékszert budapesti átvételi pontunkra is kérheti, ahol készpénzzel és bankkártyával egyaránt lehetősége van a fizetésre. 

Minden webáruházunkban vásárolt termékre 3 féle garanciát biztosítunk, a garanciákról itt olvashat bővebben: Garanciák 

Szállítási opciók 

Fizetési opciók