A tökéletes arany női gyűrűk nyomában

arany női gyűrűk

A legkedveltebb női arany gyűrűk hatalmas akciókkal

Tudta, hogy a gyűrű történelme az őskori Egyiptomig nyúlik vissza, ahol már hatalmas népszerűségnek örvendtek az ékszerek? A gazdagság jelképekén tartották számon és számos esetben különleges erőt is tulajdonítottak az ujjaikon viselt ékszereken. Egészen napjainkig kitartott a gyűrűk iránti lelkesedésünk, lehet szó vékonyabb vagy vastagabb ékszerről, mi az összes típust szeretjük. 

Választékunkban a lehető legszélesebb kínálattal várjuk a hozzánk tévedőket, fontos megemlítenünk, hogy a nálunk található női arany gyűrűk nagy része egyedi darab, ami azt jelenti, hogy csak a nevüknél feltüntetett méretben elérhetőek. 

Ha ennek ellenére egy olyan darab rabolja el a szívét, ami nem található a méretében, ne habozzon és vegye fel velünk a kapcsolatot az egyik elérhetőségünkön!

Lelkes csapatunk mindent megtesz, hogy utána érdeklődjön beszállítóinknál az elérhető méreteknek és lehetséges berendelési opcióknak.

A nálunk megtalálható arany gyűrűk legnépszerűbb típusai: 

KÖVES ARANY GYŰRŰK

összes arany gyűrű Köves arany gyűrűk
Akció!
36 000 Ft 33 500 Ft
Akció!
39 000 Ft 35 600 Ft
Akció!
37 000 Ft 33 450 Ft
Akció!
30 000 Ft 28 300 Ft

A gyűrűk színét tekintve a hagyományos (sárga) arany szín a legelterjedtebb, azonban számos darabnál láthatjuk fehérarannyal és rózsaarannyal kombinálva. A termékek között megtalálhatunk még játékosabb darabokat is, mint a szíves vagy virágos változatok. 

Azoknak pedig akik színekre vágynak ajánljuk a kék zöld és rózsaszín arany köves gyűrűket, amik igazán kitűnnek a semlegesebb színű társaik mellől. A kövek terén számtalanszor felmerül a kérdés a vevőben, hogy milyen kövek a leggyakoribbak, amiket a gyűrűkbe foglalnak. A cirkón kövek egyfajta gyémánt imitátorként működnek és könnyedén becsaphatják akár a szakavatott szemeket is. Ezek a kövek jóval barátságosabb árakon elérhetőek a drágaköveknél és szemet gyönyörködtetően csillogó látványukkal mindenkit levesznek a lábukról. 

A vékonyabb, finomabb és visszafogottabb arany gyűrű kedvelők nézzenek körbe webáruházunkban, hiszen számos letisztult darabbal rendelkezünk.

A vastagabb és mutatósabb gyűrűket keresők pedig itt nézzenek körbe, hogy megtalálják az általuk áhított darabot:

összes arany gyűrű
Akció!
Akció!
122 000 Ft 110 000 Ft
Akció!
105 800 Ft 96 390 Ft
Akció!