A tökéletes arany női gyűrűk nyomában

arany női gyűrűk

A legkedveltebb női arany gyűrűk hatalmas akciókkal

Tudta, hogy a gyűrű történelme az őskori Egyiptomig nyúlik vissza, ahol már hatalmas népszerűségnek örvendtek az ékszerek? A gazdagság jelképekén tartották számon és számos esetben különleges erőt is tulajdonítottak az ujjaikon viselt ékszereken. Egészen napjainkig kitartott a gyűrűk iránti lelkesedésünk, lehet szó vékonyabb vagy vastagabb ékszerről, mi az összes típust szeretjük. 

Választékunkban a lehető legszélesebb kínálattal várjuk a hozzánk tévedőket, fontos megemlítenünk, hogy a nálunk található női arany gyűrűk nagy része egyedi darab, ami azt jelenti, hogy csak a nevüknél feltüntetett méretben elérhetőek. 

Ha ennek ellenére egy olyan darab rabolja el a szívét, ami nem található a méretében, ne habozzon és vegye fel velünk a kapcsolatot az egyik elérhetőségünkön!

Lelkes csapatunk mindent megtesz, hogy utána érdeklődjön beszállítóinknál az elérhető méreteknek és lehetséges berendelési opcióknak.

A nálunk megtalálható arany gyűrűk legnépszerűbb típusai: 

KÖVES ARANY GYŰRŰK

összes arany gyűrű Köves arany gyűrűk
Akció!
56 100 Ft 51 000 Ft
Akció!
59 400 Ft 54 000 Ft

A gyűrűk színét tekintve a hagyományos (sárga) arany szín a legelterjedtebb, azonban számos darabnál láthatjuk fehérarannyal és rózsaarannyal kombinálva. A termékek között megtalálhatunk még játékosabb darabokat is, mint a szíves vagy virágos változatok. 

Azoknak pedig akik színekre vágynak ajánljuk a kék zöld és rózsaszín arany köves gyűrűket, amik igazán kitűnnek a semlegesebb színű társaik mellől. A kövek terén számtalanszor felmerül a kérdés a vevőben, hogy milyen kövek a leggyakoribbak, amiket a gyűrűkbe foglalnak. A cirkón kövek egyfajta gyémánt imitátorként működnek és könnyedén becsaphatják akár a szakavatott szemeket is. Ezek a kövek jóval barátságosabb árakon elérhetőek a drágaköveknél és szemet gyönyörködtetően csillogó látványukkal mindenkit levesznek a lábukról. 

A vékonyabb, finomabb és visszafogottabb arany gyűrű kedvelők nézzenek körbe webáruházunkban, hiszen számos letisztult darabbal rendelkezünk.

A vastagabb és mutatósabb gyűrűket keresők pedig itt nézzenek körbe, hogy megtalálják az általuk áhított darabot:

összes arany gyűrű
Akció!
Elfogyott
155 000 Ft 140 000 Ft
Akció!
161 700 Ft 142 100 Ft