Vastag, látványos arany gyűrűk

Impozáns, vastag arany gyűrűk körképe

Csokorba gyűjtöttük a leglátványosabb arany gyűrűket, amelyek bármilyen hétköznapi és ünnepi öltözéknek gyönyörű kiegészítői lehetnek. A tökéletes gyűrű kiválasztásakor a legfontosabb szempont, hogy megtaláljuk a megfelelő méretet. Ez a méret nem szorítja az ujjunkat, emellett megfelelő tartással rendelkezik, hogy ne csússzon le az ujjunkról. A méret megállapítására ajánljuk az otthon is könnyedén használható útmutatónkat, mielőtt megrendelnéd a kiválasztott ékszert. 

Fontos kiemelnünk, hogy minden termékünk egyedi ezért nagy valószínűséggel csak egy darab található meg a raktárunkon. A gyűrű tulajdonságai között megtalálod a méretet, amiben elérhető a kiválasztott darab. A gyűrűink leginkább tradicionális „sárga” arany színben elérhetőek, azonban fehérarany, rózsaarany és ennek ötvözetei is található közöttük. Számos vékonyabb és kisebb súlyú terméket árulunk, azonban ez a cikk a látványosabb és impozánsabb darabokat szeretné bemutatni.

Kezdjünk egy mutatós trikolor gyűrűvel: 

Ennél a darabnál jól láthatóan megtalálható a három fő szín: fehérarany, rózsaarany és a hagyományos „sárga” arany szín kombinációja. A gyűrű 14 karátos aranyból készült és 55-ös méretben elérhető. A termék a küllemének megfelelően egy kifejezetten nehéz darab: 5,6 gramm a súlya. A gyűrű csillogását az apró cirkón kövek adják meg, amelyek végigfutnak a három fő arany színen. 

tovább a gyűrűhöz

Ez a lekerített forma egy igazán látványos és tömör darab. Az csillogó cirkón kövek és sima arany felület vízszintes csíkokban váltják egymást. A gyűrű 14 karátos aranyból készült, 54-es méretben elérhető, a súlya pedig 5,3 gramm. 

tovább a gyűrűhöz

Egy semmihez sem fogható, különleges darab, 56-os méretben elérhető nálunk. A gyűrű egyediségét az egymásra haló levél motívum adja meg, amelynek a csillogását a cirkón kövek adják meg. 

tovább a gyűrűhöz

Kosár formájú, lekerekített gyűrű, 14 karátos aranyból készült. Függőleges csíkokban váltakoznak az arany és cirkón kövekkel kirakott részek. A gyűrű súlya 4,3 gramm és 55-ös méretben elérhető nálunk. 

tovább a gyűrűhöz

Kosaras gyűrű fantázia motívummal végig futtatva. Ez a gyűrű bikolor, így fehérarany és hagyományos ” sárga arany” szín ötvözete. A gyűrű súlya 4,1 gramm és 55-ös méretben megtalálható nálunk. 

tovább a gyűrűhöz