Arany ékszer webáruházunkról

Az arany régóta kedvelt nemesfém az ékszergyártásban, hiszen az értéke napjainkban is kimagasló, még a valuták is hozzá igazodik. Az arany ékszer nem hiányzik senki ékszeres dobozából, hiszen férfi és nő egyaránt viselheti. A kereskedelemben rendszerint 12-18 karátos változatok kaphatóak. Európában a legelterjedtebb a 14 karátos változat, így Magyarországon is az található meg leggyakrabban az üzletekben.

Készül belőle nyaklánc, medál, fülbevaló, karkötő, karperec, bokalánc és gyűrű is. A legfontosabb arany ékszer talán az eljegyzési és a karikagyűrű, ami a világ számos országában hivatalos és vallási szimbólum egyaránt. Olyannyira alapékszer, hogy bizonyos államok adómentességet kínálnak azoknak a vállaltoknak, amelyek karikagyűrűt gyártanak.

Cégünk webáruházában nagyon szép modelleket talál minden pár, aki hamarosan egybekel. A 2-6 mm keskeny/vastag változatok lehetnek egy vagy több színűek, különféle mart mintával vagy anélkül. A karikagyűrűk női változatai köveket is tartalmazhatnak, így nem kell eljegyzésit is viseljen a menyasszony. Az arany ékszer örök és értékes ajándék, szeretteinket bármilyen fontosabb alkalommal meg lehet lepni vele.