Összesen 4 találat

Akció!
Elfogyott
17 015 Ft 13 890 Ft
Akció!
Elfogyott
22 656 Ft 19 660 Ft
Akció!
Elfogyott
34 656 Ft 29 990 Ft
Akció!
45 000 Ft 35 000 Ft

ARANY VIRÁG MEDÁLOK – NGOLD ÉKSZER TUDNIVALÓK

Arany virág medálok széles választéka webáruházunkban

Az ngoldekszer.hu kínálatában található termékek a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő hatóság által fémjellel ellátott és hatóságilag igazolt termékek. Az ékszerek többsége 14 karátos aranyból készült, amely a legelterjedtebb karátszám Európában. Az arany virág medálokmindig is a szeretetet, szerelmet, barátságot, gyengédséget szimbolizálták, jelentésük virágonként teljesen különböző lehet. Minden nő szeret virágot kapni, azonban egy maradandó és értékálló ajándékkal igazán boldoggá teheti szerettét. Lehet az egy anyuka, testvér, párja, nagyon közeli barátnője, bárki aki Önnek különleges ez az élmény örökre szól. Egy arany virágos medállalhatalmas meglepetést okozhat a kiválasztott személynek emellett tudatja a másikkal mennyit jelent Önnek. A virág szimbólikája sokakat foglalkoztat, elsődleges jelentései: remény, szeretet, élet, boldogság, születés, egység és kapcsolat.

Sokakat foglalkoztat melyik virághoz milyen jelentés társul?
Rózsa: A rózsa medálok csodaszépek lehetnek rózsaaranyból, jelentésük az igaz szerelem, intelligencia, romantika és szenvedély. Valentin napra tökéletes választás lehet a szívünkhöz közelálló hölgynek.
Tulipán: Céljuk, hogy megtalálják a fényt és napot amit élteti őket, így ezek azarany medálok alehetőséget, elfogadást, fejlődést és vágyaink elérését szimbolizálják.
Orchidea: Jelentése tisztelet, elismerés és minőség.
Lótusz: A tisztaság, spirituális ébredés, hűség és teljesség jelképe.

Minden webáruházunkban található termékrebiztosítunk vásárlóinknak, 1 év jótállás, 30 nap cseregarancia és 20 nap pénz-visszafizetés garancia vonatkozik termékeinkre. A kézhezvétel napjától számított időn belül a termékeket hiánytalan és sérülésmentes állapotban visszavesszük, vagy cseréljük az Ön által kiválasztott termékre. A termékek kiszállítása házhoz szállítással, postapontra vagy csomagautomatába helyezéssel történhet, továbbá Budapesten személyes átvételre is lehetőség van a 1134, Budapest Váci út 9-15 alatt található átvételi pontunkon szombati nyitva tartással.